SPG kjøper tomt med byggetillatelse på 5300 kvm i Sundsvall

1 apr 2016

SPG startet i 2012 en satsning på å utvikle leiligheter i regionale byer i Sverige. SPG har i dag drøyt 2200 utleieleiligheter og selveierleiligheter under prosjektering og produksjon i Stockholm, Uppsala, Karlstad, Örebro, Nykvarn og Malmö. Målsetningen er å fortsette og utvikle nye prosjekter i dette segmentet.

Tomten ligger sentralt i Sundsvall og er en del av området Norra Kajen.

”Sundsvall er en meget attraktiv by på flere områder, og vi er glade for å være en del av utviklingen av Sundsvall, gjennom investeringen i Norra Kajen, sier Christian Olofsson, partner og Head of Investment & Asset Management for SPG.

Projektet og området er godt gjennomarbeidet av Sundsvalls kommune. Politikere og tjenestemenn oppleves som veldig profesjonelle med en velforankret visjon om hvordan Sundsvall skal fortsette og utvikles, og har gjennom prosessen vært en veldig viktig del i hvorfor SPG velger å investere i Sundsvall.

Vår ambition er å fortsette å investere i Sundsvall både med utleieleiligheter og selveierleiligheter”