SPG kjøper tomt med byggetillatelse på 6800 kvm i Vårberg

2 mai 2016

SPG startet i 2012 en satsning på å utvikle leiligheter i regionale byer i Sverige. SPG har i dag drøyt 2200 utleieleiligheter og selveierleiligheter under prosjektering og produksjon i Stockholm, Uppsala, Karlstad, Örebro, Nykvarn og Malmö. Målsetningen er å fortsette og utvikle nye prosjekter i dette segmentet.

SPG har sammen med Ledstången Stockholm AB kjøpt tomten med byggetillatelse i Vårberg Sentrum.

I løpet av 2016 vil det bli bygget 80 nye leiligheter samt kommersielle lokaler med direkte tilknytning til den eksisterende bebyggelsen i sentrum. Prosjektet vil ha både en estetisk og miljøvennlig profil.

Vårberg Sentrum har en meget strategisk beliggenhet, med sin plassering mellom E4 og T-banens røde linje, med gode kommunikasjonsmuligheter til indre by, Kungens Kurva og Skärholmen Sentrum.