SPG har signert en 12 års leiekontrakt med Coworking-konseptet Spaces i Tollbugata 8 i Oslo

26 mai 2016

Spaces er eid av kontorhotell giganten Regus PLC, som er børsnotert på London Stock Exchange.

Spaces i Tollbugata 8 blir vår første etablering i Skandinavia, sier Martijn Roordink, en av grunnleggerne av Spaces. Vi har de siste årene etablert tilsvarende konsepter i New York, London, Amsterdam, Sidney og Melbourne. Vi mener det norske markedet er klare til å motta et konsept som Spaces og det vår merkevare har å tilby. Spaces gir sine kunder en unik mulighet til å ta del av et miljø som dyrker entreprenøren og andre som tar sin karriere i egne hender.

Spaces kommer til å leie hele bygget i Tollbugaten 8, ca. 6.200 m2.

Eiendommen vil nå bli totalrenovert, og vil bli ferdigstilt til august 2017.

Vi er meget stolte av å få signert en 12 års leiekontrakt med en stor solid leietaker sier Managing Partner i SPG, Knut Holte,  samtidig er vi glad for å ta del i den spennende utviklingen som foregår i Kvadraturen.