SPG kjøper spesialistsykehus i Hokksund

22 sep 2016

SPG kjøper gjennom sitt datterselskap SPG Omsorg, Hokksund Rehabiliteringssenter, som er sentralt beliggende i Hokksund.

Unicare AS leier hele eiendommen på ca. 8300 m2 BTA på en 20 års leiekontrakt.

Det er gjennomgående høy teknisk standard i bygget, og ca. halvparten av pasientrommene er nyoppusset.

”Dette er et strategisk viktig kjøp for vår eiendomssatsning innen helse og omsorgsmarkedet”, sier daglig leder Knut Holte i SPG, ” kjøpet av denne eiendommen  forsterker vår posisjon og er et godt tilskudd i porteføljen.”

SPG Omsorg har arbeidet dedikert innen denne sektoren siden 2010, og har idag en portefølje på 51 eiendommer i Skandinavia. Porteføljen inkluderer sykehus, sykehjem, omsorgsboliger og barnehager. Eiendommene har leiekontrakter med solide private aktører samt kommunale/statlige aktører.