SPG utvikler ca. 520 leiligheter i Jessheim sentrum

26 sep 2016

SPG kjøper gjennom sitt datterselskap SPG Bolig Jessheim AS, en tomt på ca. 30 mål i Jessheim sentrum. Tomten ligger ca. 500 meter øst for Jessheim jernbanestasjon. Fra området har man kort gangavstand til dagligvarebutikker, treningssenter, kollektivtilbud, skole, barnehager og øvrige fasiliteter.

Aksjonærene i SPG Bolig Jessheim AS, er i tillegg til SPG; Canica AS, Pactum AS samt Bakke AS som skal ha hovedansvaret for prosjekteringen og oppføringen av leilighetene.

”Jessheim er en av de raskest voksende byene i Norge,” sier daglig leder Knut Holte i SPG, ”med gode kolletiv tilbud samt kort vei til Oslo sentrum, vil dette området bli en spennende del av ”Stor Oslo”. ”Tomten ligger i sentrum, samtidig som beboerne har kort vei til parkanlegg, lysløyper og diverse turområder”.

Prosjektet forventes å bli detaljregulert våren 2017, med byggestart august 2017.