SPG har ferdigstilt salget av hyresretter i Örebro til IHF Bostad

20 mar 2017

SPG kjøpte høsten 2013 tomter i Örebro for utvikling av studentleiligheter (Kryddkrassen, nærme universitetet) og hyresretter (Gasugnen, nærme sentrum). 92 studentleiligheter ble ferdigstilt allerede høsten 2014, og nå nylig er også 147 hyresretter og ca. 1.500 m2 kommersielle lokaler ferdigstilt og overlevert til kjøper. Total BOA/LOA på de to prosjektene er ca 12.850 m2.

”Vi er meget fornøyd med utviklingen av både studentleilighetene og hyresrettene. Etter endelig ferdigstillelse er det nå gledelig å overføre også siste eiendom over til kjøper”, uttaler Christian Olofsson i SPG, ”vi er sikre på at IHF Bostad blir en god eier for eiendommene i tiden som kommer”.

JLL og Eversheds har vært rådgiver i transaksjonen.