SPG ansetter to nye medarbeidere

25 apr 2019

”SPG har i dag ca. 4000 boliger under utvikling i Norge og Sverige, og vi er i prosess med å kjøpe ytterligere tomter i Stor Oslo/Stockholm. Vår prosjektportefølje er i sterk vekst, og vi har derfor besluttet å ansette to nye medarbeidere.”, uttaler Managing Partner Knut Holte.

 

 

Eskild Skåttun er ansatt som Associate Development i Oslo, og skal bistå i utvikling og prosjektgjennomføring. Han har en mastergrad i eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU) i Ås. Han kommer fra Mulitconsult AS hvor han har jobbet som ansvarlig søker og myndighetsrådgiving. Skåttun starter hos SPG i august 2019.

 

 

Erik Körner er ansatt som Associate på Investment & Asset management-teamet i Stockholm. Han blir ferdig med sin mastergrad innenfor Real Estate Finance fra Kungliga Tekniska Högskolan sommeren 2019. Han har erfaring fra Catella Corporate Finance, samt Skanska Commercial Development. Körner startet hos SPG i mars 2019.