SPG rekrutterer utviklingssjef til Sverige

27 okt 2019

SPG har rekruttert Simon Sjöbom til den nye rollen som utviklingssjef ved kontoret i Stockholm.

 

Simon Sjöbom har frem til nå jobbet som prosjektleder i Skanska, hvor han har vært de siste fem årene. Han har vært involvert i store utviklingsprosjekter i Sverige, som utbyggingen av nye Södertälje sykehus og utvidelsen av S: t Görans sykehus. Han har en grad fra Kungliga Tekniska Högskolan innen byggteknikk og økonomi.

 

«Vi har nå en stor portefølje av utviklingsprosjekter innen bolig og omsorg i Sverige, og derfor har vi valgt å rekruttere Simon Sjöbom til å være overordnet ansvarlig for disse,» sier Managing Partner Knut Holte i SPG.

 

«Jeg ser frem til å ta del i gjennomføringen av pågående prosjekter som SPG har innen bolig og omsorg,  samt ta del i kommende prosjekter i samme segment,» sier Simon Sjöbom.

 

Simon tiltrer sin nye stilling 5. desember 2019.