SPG ferdigstiller 103 boliger og starter byggingen av siste trinn i Vega

5 mai 2020

SPG har sammen med totalentreprenør BOX Bygg ferdigstilt BRF Slänten 1, 103 boliger i tilknytning til den nye pendlertogstasjonen i Vega. Prosjektet består av alt fra arealeffektive ett-roms til romslige fire-roms i høy standard, hvor samtlige leiligheter har egen balkong. Til nå er 90 % av leilighetene i prosjektet solgt.

 

Sommeren 2019 startet byggingen av det andre byggetrinnet, kvarter 10, som består av 104 utleieleiligheter. SPG starter nå byggingen av de siste 85 arkitekttegnede utleieleilighetene, hvor BOX Bygg også her vil være totalentreprenør.

 

Når prosjektet ferdigstilles i 2021, kommer SPG  til å ha utviklet rundt 300 nye boliger i form av både utleie- og selveierboliger i Vega, Haninge.  I tillegg til boliger ferdigstilles også en stor garasje med 120 plasser og en dagligvarebutikk hvor ICA er leietaker.

 

De to trinnene med utleieboliger og  ICA-butikk m/garasje kommer til å selges, hvor megleren Tango har fått oppdraget.