SPG ansetter to nye medarbeidere

2 jun 2020

SPG ekspanderer i Sverige, og har ansatt to nye medarbeidere til sitt kontor i Stockholm.

 

Linda Carlsson er utdannet sivilingienør fra Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), og hun har de siste fem årene jobbet i Skanska, hvor hun har opparbeidet seg bred erfaring innen prosjektutvikling.

 

I tillegg har SPG ansatt Michaela Borgström som Finance Associate. De siste fem årene har hun jobbet som regnskapsfører hos Nordenhem redovisning, hvor hun har hatt ansvaret for en portefølje med en rekke entreprenørselskap.

 

Linda og Michaela blir viktige tilskudd til vårt Stockholmskontor. I dag har SPG en portefølje på ca. 2000 boliger under regulering og produksjon i Sverige, og vil med de to nye ansatte være godt rustet til å gjøre ytterligere tomtekjøp gjennom 2020.