SPG selger 117 leiligheter til Lille Oslo Eiendom

11 jan 2021

Scandinavian Property Group (SPG)  selger 117 utleieboliger til en verdi av ca. 285 millioner til Lille Oslo Eiendom. Boligene ligger i Kronetorp, Burlöv kommune, ca. 10 min utenfor Malmö sentrum. Prosjektet ligger i direkte tilknytning til Burlöv sentrum og togstasjon.

 

SPG har siden 2014 utviklet ca. 400 boliger i en helt ny bydel i Kronetorp, med et prosjekt bestående av både leiligheter for salg og utleieboliger. Dette er det siste trinnet i den første delen av bydelsutviklingen. Utleieboligene som nå selges er under oppføring med forventet ferdigstillelse i mars 2021. Boligene oppføres med statlig investerings- og energistøtte.

 

Vi er fornøyde med å gjennomføre vår første transaksjon i Sverige gjennom kjøp av nybygde utleieboliger i Malmö. Kronetorp trinn 4 har fått investeringstøtte, som innebærer at boligene er oppført med høye energikrav og rimelige leier. Vi vil takke SPG og Nordanö, samt Svefa og Setterwalls for et godt samarbeid gjennom transaksjonen, og ser fram til å gjøre ytterligere kjøp av utleieboliger i det svenske markedet gjennom 2021”, sier Bjørn Matre, styreleder i Lille Oslo Eiendom AS.

 

Nordanö og Schjødt har vært selgers rådgivere, mens Svefa og Settewalls har vært kjøpers rådgivere.