SPG bygger 145 boliger i Stockholm

1 feb 2021

SPG starter byggingen av 145 boliger fordelt på fire leilighetsblokker i Tyresö, som ligger ca. 15 km. syd for Stockholm sentrum.

 

SPG fortsetter med dette sitt samarbeid med NCC, og har signert ytterligere en totalentreprise som omfatter hele prosjektet i Tyresö. De fire boligblokkene med tilhørende garasje ligger på en høyde med utsikt over Tyresö sentrum, og de 145 enhetene bygges med høy standard. Byggetillatelsen er gitt og 50% av boligene er allerede solgt, så dermed kan byggingen av boligene starte.

 

”Det er veldig spennende at vi nå kan sette i gang vårt andre prosjekt med SPG – denne gangen i Tyresö, med nærhet til både byen og skjærgården. I utviklingen av prosjektet har funksjonalitet, design og økonomi stått i fokus. Målsettingen har vært leiligheter med effektive  planløsninger , god kvalitet og med lave vedlikeholdskostnader”, sier Kim Tornell, forretningssjef NCC Building