SPG ansetter for vekst – satser på nye boligkonsepter

27 apr 2021

SPG har gjennomført tre nye ansettelser på sine kontorer i Oslo og Stockholm. Camilla Leknes-Monssen og Line Graff Nesse er ansatt på SPGs kontor i Oslo, mens Anton Carlsund er ansatt i Stockholm.

 

Camilla Leknes-Monssen begynner som Finance Director i juni. Hun har jobbet åtte år som revisor i BDO med kunder innenfor hovedsakelig eiendom, engros og investeringer. Camilla har en MSc i Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School, i tillegg til en Master i Regnskap og Revisjon (MRR) fra Handelshøyskolen BI.

 

Line Graff Nesse er ansatt som Associate i Investment & Asset Management-teamet i Oslo. Line er sivilingeniør fra NTNU i industriell økonomi og teknologiledelse med bred erfaring innenfor eiendomsinvesteringer. Hun har de siste årene jobbet i Bærum kommune Eiendom og var Partner og medgrunnlegger av Dignia Eiendom, som driver med utvikling av aldersvennlige boliger. Line starter hos SPG i august 2021.

 

Anton Carlsund er ansatt på Stockholmskontoret som Analyst i Investment & Asset Management-teamet. Han har «MSc of International Business» fra Copenhagen Business School og har tidligere vært ansatt hos Nordic Microfinance. Anton starter hos SPG i juni 2021.

 

Det er spennende tilskudd som vi nå ønsker velkommen til vårt team. Med deres brede erfaring innen økonomi, finans, eiendomsutvikling og forvaltning, styrker vi kompetansen på flere områder i organisasjonen. SPG har en ambisjon om å være en ledende aktør innen utviklingen av fremtidens bokonsepter med fokus på boliger for aktive eldre, førstegangskjøpere, helse/omsorg, etc. Vi har stor tro på at våre nye ressurser vil bidra til at SPG når sine strategiske mål innenfor dette forretningsområdet.