Scandinavian Property Group ansetter ytterligere to personer

16 jun 2021

SPG har gjennomført to nye ansettelser til sitt kontor i Oslo – Linn Therese Graadahl og Cecilie Rasmussen.

 

Linn Therese Graadahl begynte som Front Office Manager på Oslo-kontoret 1. juni. Linn Therese har blant annet jobbet en årrekke ved Soria Moria Hotell og Konferansesenter, med ansvar for arrangementer, booking og markedsarbeid.. Stillingen er nyopprettet i forbindelse med at SPG flytter inn i nye lokaler i VIA Bygget i løpet av høsten 2021.

 

Cecilie Rasmussen er ansatt som Associate i Investment & Asset Management-teamet i Oslo. Hun har en MSc i Real Estate fra Cass Business School, og har de siste årene arbeidet som Asset Manager i Anvil Asset Advisors. Cecilie starter hos SPG i august 2021.

 

”Det er spennende tilskudd som vi nå ønsker velkommen til vårt SPG-team. Med Cecilie sin bakgrunn styrker vi teamet ytterligere for å kunne håndtere prosjekter med kontantstrøm/løpende forvaltning. En sentral del av SPG sin bærekraftstrategi omhandler transformasjon og gjenbruk av eldre bygningsmasse. Gjennom transformasjon kan arealene gjenbrukes, utnyttes bedre og skape plass til nye funksjoner og behov.” sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.