Scandinavian Property Group inngår entreprenørkontrakt med BOX bygg og starter bygging i Tumba

28 apr 2022

Scandinavian Property Group (SPG) har inngått totalentreprenøravtale med BOX Bygg for den første delen av prosjektet i Kassmyråsen som omfatter tre punkthus og en parkeringsgarasje.

 

”BOX Bygg har i vårt prosjekt i Vega prestert meget bra gjennom hele prosessen. I Vega har vi ferdigstilt ca. 300 boliger der et av kvarterene vant Haninges arkitekturpris 2021. Dette gjør at vi nå ser frem mot å gå fra prosjektering til produksjon i vårt første byggetrinn i Botkyrka kommune med BOX Bygg som totalentreprenør”, sier Simon Sjöbom, utviklingssjef for SPG i Sverige.

 

Prosjektet kommer totalt til å omfatte ca. 400 boliger med blandede boformer samt en barnehage og en parkeringsgarasje.

 

”Vi er utrolig fornøyde med at vi snart skal starte med bygging av kvarteret Vintergatan, det første byggetrinnet i den kommende utviklingen av Kassmyra sammen med BOX Bygg. Byggingen av barnehage, torg, restaurant, promenade og utegym, i kombinasjon med kreativ arkitektur og tilgjengelige grøntområder, skal tilføre området trygge boligområder. For boligområdet kommer det til å være fokus på naboskap, samt at området bygges for mennesker i alle aldre. Med fokus på miljø, der første byggetrinn prosjekteres etter miljøbygning gull, er målsetningen at kvarteret Vintergatan skal sette et tydelig avtrykk for den fremtidige utviklingen i Kassmyra.” Sier Erik Körner, Director Investment & Asset management på SPG.