Scandinavian Property Group kjøper stor utviklingstomt i Skellefteå

18 sep 2022

Scandinavian Property Group (SPG) har inngått en avtale med Gretabo om kjøp av en eiendom med 30 eksisterende utleieboliger i sentrale Skellefteå med stort utviklingspotensial. SPG skal sammen med Gretabo fortsette utviklingen av eiendommen som har en strategisk beliggenhet mellom Skellefteå sentrum og Northvolts nye batterifabrikk. Skellefteå har i dag ca. 75.000 innbyggere.

”Vi er utrolig fornøyde med å gjennomføre vårt første kjøp i Nord-Sverige. Skellefteås kommunes innbyggertall vokser kraftig, og det er et stort behov for flere boliger i kommunen.  Det blir spennende å være med å bidra til utviklingen i Skellefteå”, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

 

”Vi i Gretabo er svært tilfredse med at SPG kommer inn som partner i dette prosjektet. Vi ser fram mot å sammen utvikle eiendommen til et boligområde som både vi, SPG og kommunen skal være stolte av.”, sier Jonas Ryberg, VD i Gretabo.

 

Målsetningen er å utvikle et boligprosjekt med ulike bokonsepter, med høye ambisjoner på kvalitet og miljøsertifisering,

Adokatfirmaet Schjødt har bistått SPG i transaksjonen.