SPG ansetter tre nye medarbeidere på Oslo-kontoret

20 sep 2022

– SPG har i dag over 8.000 boliger under utvikling, samt en portefølje på over 120.000 BTA logistikk- og næringsbygg i Norge og Sverige. Vi er parallelt i prosess med å kjøpe ytterligere tomter i begge land. Vår prosjektportefølje er i sterk vekst, og vi har derfor besluttet å ansette tre nye medarbeidere på Oslo-kontoret, sier Managing Partner Knut Holte i SPG.

Frida Hjelde ble ansatt i januar 2022 som analytiker innenfor Investment and Asset Management. Hjelde har en mastergrad i Finance and Investment fra Copenhagen Business School (CBS) i København, og kommer fra en stilling som analytiker i Corporate Finance avdelingen hos Arctic Securities.

Emil Nygård er ansatt som Associate Development, og skal bistå i utvikling med hovedvekt på prosjektgjennomføring. Han har en mastergrad med fordypning i prosjektledelse fra Norges tekniske-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim. Han kommer fra Advansia AS hvor han har jobbet som byggeleder, prosjektleder og sist som assisterende seksjonsleder innenfor helse og kunnskap. Nygård starter hos SPG 1. desember 2022

Martin Aas Østereng er ansatt som Finance Associate i Oslo. Han har en mastergrad fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen med fordypning i Strategi og ledelse. Østereng har de siste årene jobbet med CRM-systemer i Lime Technologies med hovedfokus på deres eiendomsvertikal. Med et brennende engasjement for digitalisering vil Østereng bli et viktig tilskudd i SPG-hverdagen der effektiv bruk av teknologiske plattformer blir stadig viktigere, opplyser SPG. Han tiltrer stillingen 1. desember 2022