LogiDev bygger logistikk i Uppsala Nord for europeisk infrastrukturkonsern

21 jun 2023

SPGs satsning innenfor logistikk og industri har inngått en leiekontrakt med et europeisk infrastrukturkonsern innenfor fornybar teknologi. Bygningen omfatter ca. 22 000 kvm, kommer til å utvikles i samsvar med LogiDevs bærekraftprofil, og skal stå klar i løpet av tredje kvartal 2024.

 

”Denne etableringen er helt i linje med vår strategi der vi utvikler en moderne logistikkbygning for en sterk motpart og der både leietaker og bygning har en høy miljøprofil. Området Uppsala Nord er nå vel etablert etter at DB Schenker kjøpte 52 000 kvm eiendom i området ” sier Sigvard Svefors, Partner & CEO i LogiDev.

 

”Den geografiske plasseringen i tilknytning til E4 og nærheten til våre markeder samt et bra og givende samarbeid med LogiDev har gjort at vi har valgt å etablere oss i Uppsala Nord. Vi ser frem til at våre selskaper Enerside, Ampere Energy, HVR Energy, Wellness Tech Group samt Assetly Energy Services nå skal få en god plattform for sin nordiske virksomhet” sier leietakerens representant Luis Suarez-Olea.