Bolig

Som boligutvikler har SPG som mål å bygge riktig produkt for riktig målgruppe i hvert enkelt prosjekt. For å oppnå riktig produkt legger vi stor vekt på omfattende analyser og research før prosjekteringen. I samtlige boligprosjekter bygger vi boliger med gjennomgående høy kvalitet og smarte planløsninger. Vi bygger både utleieleiligheter og selveierleiligheter, og vårt fremste mål er å bygge boliger som mennesker har råd til å kjøpe, leie og bo i.

Vegastaden – Haninge

Bruket Brygge – Fredrikstad

Skogmo Park – Jessheim

Omsorg

Da SPG i 2010 bestemte seg for å investere i omsorgssektoren, gikk vi inn som en pioner i det private helse- og omsorgsmarkedet i Norge. Før dette hadde vi i Sverige i flere år sett både betydelig reduserte avkastningskrav innen segmentet offentlige eiendommer og et skarpere prisbilde enn i andre segmenter. Det norske markedet var ikke like modent, det var foreløpig ingen aktør som spesialiserte seg på denne typen eiendom.

Rykkinntoppen – Bærum

Aleris-Hamlet – København

Nykvarns Vårdcentral

Prosjektutvikling

Når vi snakker om prosjektutvikling, snakker vi om utviklingsprosjekter knyttet til eksisterende bygninger, med fokus på sentralt beliggende kontor-, bolig- og næringseiendommer med utviklingspotensial i Skandinavias største byer. Det kan like gjerne handle om ombygging av et kontor- eller industribygg til boliger som å forandre gamle bygninger til nye, moderne konseptbygg for handel og kontor.

Karlbergsvägen 77 – Stockholm

Tollbugata 8 – Oslo

CCC Karlstad

Lojalitet

Tillit fra investorer, kunder og samarbeidspartnere er avgjørende for langsiktig verdiskaping og bygger på lojalitet og åpenhet overfor alle berørte parter.